De dikke Baron - Vino con sabor!

Onze werkwijze:

De dikke Baron heeft uitsluitend top wijnen en is voortdurend op zoek naar bijzondere betaalbare wijnen. Het gehele assortiment is meestal op voorraad, dit zorgt voor een snelle levering. In onze webshop www.dedikkebaron.nl zijn onze produkten te vinden, Ook via de mail of app zijn de wijnen te bestellen maar ook voor vragen kunt u hier terecht. Wij nemen na de bestelling contact met u op en maken een afspraak om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Binnen een straal van 15 km is de bezorging van onze wijnen altijd gratis.

Betaalwijze: U kunt bij ons met pin/mobiel bankieren of contant betalen


Brengenhaal-gebied: Wij bezorgen in Beverwijk en omstreken binnen een straal van 15 km gratis.  |  Halen: Iedere zaterdag is ons afhaalmagazijn open van 12.00 17.00 en daar bent u van harte welkom. De hele week is het afhalen van onze wijnen mogelijk op afspraak. | Brengen: We nemen contact met u op om, op een voor u geschikt moment, te komen bezorgen.


OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00

CONTACT INFORMATIE

Biesland 10

1948 RJ Beverwijk

06 43555269

dedikkebaron@hotmail.com

www.dedikkebaron.nl

CATEGORIE:

Dranken


BEZORGING:

Gratis bezorging

Breng en Haal Lokaal is een belangeloos initiatief van Beverwijk Magazine & Creative Formula, technisch ondersteund door Wordpress Website Design.